Hyppää sisältöön

Nuoret palveluiden pauloissa – Nuorten elinolot -vuosikirja 2018

Nuorten elinolot 2018 -vuosikirja tarkastelee monitieteisesti nuorten palveluja, palvelukokemuksia, palveluissa rakentuvia suhteita ja palvelujen kohtaamattomuutta. Vuosikirja koostuu nuorten elinoloja kuvaavasta tilasto-osuudesta sekä asiantuntija-artikkeleista.

Vuosikirja tuo nuoria koskevaa tutkimustietoa ja käytettävissä olevaa tilastollista aineistoa päättäjien, alan ammattilaisten sekä kaikkien nuorten asioista kiinnostuneiden ulottuville.

Julkaisijat

Kirjan toimittamisesta on vastannut Terveyden ja hyvinvoinnin laitos yhteistyössä Nuorisotutkimusseuran ja valtion nuorisoneuvoston kanssa.

Nuorten elinolot -vuosikirjat

Valtion nuorisoneuvoston, Nuorisotutkimusseuran ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) yhteisjulkaisuina syntyvä, joka toinen vuosi ilmestyvä Nuorten elinolot -vuosikirja kokoaa nuoria koskevan tutkimustiedon ja tilastollisen aineiston yksiin kansiin. Vuosikirjat koostuvat nuorten elinoloja kuvaavasta tilasto-osuudesta sekä asiantuntija-artikkeleista. Ne tarjoavat ajankohtaista tietoa nuorten hyvinvoinnista päätöksentekijöille, nuorisoalan ammattilaisille sekä vanhemmille ja muille kasvattajille.

Nuorten elinolot -vuosikirja 2028 on THL:n, Nuorisotutkimusverkoston ja Valtion nuorisoneuvoston yhteistyönä tuottaman kirjasarjan 12. vuosijulkaisu. 

Lisätiedot: Nuorten elinolot -vuosikirja.

Tekijät:
Mika Gissler, Marjatta Kekkonen ja Päivi Känkänen (toim.)
Hinta:
10€
Julkaisuvuosi:
2018
ISBN:
978-952-343-199-7 (painettu), 978-952-343-200-0 (verkkojulkaisu), 978-952-343-015-0 (e-julkaisu)