Hyppää sisältöön

Nuorisotutkimusseura työpaikkana

Nuorisotutkimusseura on haluttu ja innostava työpaikka.

Asiantuntijaorganisaationa tärkein pääomamme on asiantunteva, osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilökunta. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota työntekijöidemme hyvinvointiin, tuemme heidän kehittymistä työssään ja tutkimusorganisaationa huomioimme tutkijauriin liittyvät erityiskysymykset. Suhtaudumme kannustavasti työntekijöiden osaamisen kehittämiseen.

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla työntekijöillemme kattavat työterveyshuollon palvelut sekä hyvät mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen muun muassa joustavilla työajoilla, työaikapankilla ja laajalla mahdollisuudella hybridityöhön. Huolehdimme työntekijöidemme jaksamisesta myös muun tarjoamalla henkilöstölle Smartum-hyvinvointiedun sekä mahdollisuuden yksilölliseen tai yhteisölliseen työnohjaukseen.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen.

Töihin Nuorisotutkimusseuraan?

Ilmoitamme mahdollisista avoimista työpaikoista Uutishuoneessamme. Tutkijoiden on mahdollista integroitua tutkimusyhteisöömme hakemalla tutkimusrahoitusta Nuorisotutkimusseuran yhteyteen.

Nuorisotutkimusseurassa työskentelee vuosittain myös korkeakouluharjoittelijoita. Mikäli olet kiinnostunut korkeakouluharjoittelusta Nuorisotutkimusseurassa, ota yhteyttä esimerkiksi tutkimusjohtaja Eila Kauppiseen, tutkimusprofessori Sofia Laineeseen tai tutkimuspäällikkö Tuuli Pitkäseen.

Eila Kauppinen

FT, KTM, KM, aineenopettaja
Tutkimusjohtaja
044 416 5335
eila.kauppinen@nuorisotutkimus.fi

Tutkijan profiili


Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla nuorisotutkimuksen ajankohtaisista asioista. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.