Hyppää sisältöön

Muuttoinventaario – maksuttomia poistokirjoja tarjolla Allianssi-talolla!

Nuorisotutkimusseura muuttaa uusiin tiloihin elokuun aikana. Samalla tyhjennämme varastojamme vanhemmista Nuorisotutkimusverkoston julkaisuista ja tarjoamme maksuttomia poistokirjoja ja Nuorisotutkimus-lehtiä Allianssi-talon aulassa (Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki). Teoksia voi noutaa infon aukioloaikoina, eli maanantaisin ja keskiviikosta perjantaihin klo 9-16. Tiistaisin info on suljettu. Soita ovelta numeroon 044 416 5202, niin infosta tullaan avaamaan ovi.

Huom! Poistokirjoja on tarjolla perjantaihin 20.8. asti, minkä jälkeen ne toimitetaan kierrätykseen.

Aulassa on tarjolla maksutta myös Nuorisotiedon kirjaston valikoimista poistuneita kirjoja. Nuorisotiedon kirjasto on muuttanut Humakin tiloihin (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.).

Verkkokaupassa toimitustauko

Muuton vuoksi verkkokaupassamme on toimitustauko. Kirjoja päästäneen toimittamaan uusista toimitiloistamme (os. Kumpulantie 3) syyskuun alussa. Tauon(kin) aikana kirjojamme voi ostaa Tiedekirjasta (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) (Snellmaninkatu 13, Helsinki) ja Rosebud Booksista (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) (Citycenter, Makkaratalo, Helsinki), molemmissa sekä verkkokaupasta että kirjamyymälästä.

Jaa somessa: