Hyppää sisältöön

Vastaa Nuorisotutkimusverkoston sidosryhmäkyselyyn

Nuorisotutkimusverkossa on parhaillaan käynnissä useita laajoja uudistuksia. Käynnistymässä on tulevaisuustyöskentely, jonka tarkoituksena on kirkastaa visiota Nuorisotutkimusseuran ja -verkoston tulevaisuudesta ja toiminnan keskeisistä painotuksista lähivuosina. Laajemman tulevaisuustyöskentelyn ohella valmistelemme julkaisustrategisia linjauksiamme ja työstämme verkkosivu-uudistusta.

Toiminnan kehittämisen ja mainittujen uudistusten tueksi keräämme palautetta sidosryhmiltämme. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa yleistä tunnettuuttamme ja mainettamme sekä sidosryhmien, jäsenten ja julkaisujemme lukijoiden näkemyksiä Nuorisotutkimusverkoston julkaisutoiminnasta ja viestinnästä. Samalla pyrimme kirkastamaan käsitystämme, ketkä tuottamaamme tietoa hyödyntävät.

Vastaamalla kyselyyn tarjoat arvokasta tietoa toimintamme kehittämiseksi! Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia ja sen voi tehdä anonyymisti. Kysely on auki 7.2. asti.

Vastaajien kesken arvomme Nuorisotutkimusverkoston julkaisuja. Viisi voittajaa voivat valita haluamansa julkaisun valikoimastamme. Arvonta suoritetaan kyselyn päätyttyä.

Vastaa kyselyyn Webropolissa (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Lisätiedot

Viestintäpäällikkö Sarianne Karikko

sarianne.karikko@nuorisotutkimus.fi

puh. 044 416 5313

Sarianne Karikko

VTM
Viestintäpäällikkö
044 416 5313
sarianne.karikko@nuorisotutkimus.fi

Jaa somessa: