Hyppää sisältöön

Nuoruus korona-ajan kaupungissa – Nuorisotutkimusseuran kilpailu 15–20-vuotiaille

Kuva: Unsplash.

Mitä haluaisit aikuisten ymmärtävän nuorten elämästä korona-ajassa? Millaisia ovat ilosi, huolesi ja vapaa-aikasi? Osallistu Nuorisotutkimusseuran kilpailuun. Kirjoita, kuvaa, piirrä, räppää – tai valitse jokin muu itsellesi sopiva keino kuvata elämääsi korona-aikana!

Kilpailussa jaetaan seuraavat palkinnot:

  1. palkinto 300e
  2. palkinto 200e
  3. palkinto 100e

Voit lähettää teoksesi tai tallenteen siitä webropol-lomakkeella (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) 8.5.2022 mennessä. Teoksen voi toteuttaa millä kielellä tahdot.

Siirry lomakkeelle qr-koodilla:

Kilpailun gr-koodi.

Nuorisotyön ja -tutkimuksen ammattilaisista koostuva raati valitsee teoksista suosikkinsa. Osallistuvia teoksia käytetään aineistona Nuorten paikkataju ja huolet -tutkimushankkeessa. Lisäksi osa teoksista voidaan julkaista hankkeen verkkojulkaisussa. Julkaistavista teoksista maksetaan erikseen 100 euron julkaisupalkkio.

Tutkimukseen ja kilpailuun osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Huolehdithan, että sinulla on lupa myös muilta teoksessasi esiintyviltä henkilöiltä. Jos annat luvan arkistoida teoksesi myöhempää tutkimuskäyttöä varten, se tapahtuu nimettömästi. Myös kilpailuun osallistuvat teokset on mahdollista julkaista ilman nimeäsi niin halutessasi. Jos muutat mieltäsi osallistumisesta, tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä hankkeen tutkijaan. Yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Nuorisotutkimusseuran Nuorten paikkataju ja huolet -hankkeessa tutkitaan nuorten vapaa-aikaa, huolia sekä kokemuksia kaupungeista korona-aikana. Hanke ja siihen liittyvä tutkimus toteutetaan usean nuorisotyö- ja tutkimusorganisaation kanssa yhteistyössä.

Inspiraatiota ja menestystä nuorille kilpailuun!

Lisätiedot

Tutkija Karla Malm

+358447548541 

 karla.malm@nuorisotutkimus.fi

Jaa somessa: