Hyppää sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme!

Tervetuloa tutustumaan Nuorisotutkimusseuran uusiin verkkoalustoihin. Löydät meidät jatkossa osoitteesta nuorisotutkimus.fi.

Uudistuksia julkaisutoiminnan verkkoalustoilla

Verkkojulkaisut Edition.fi:ssä

Sivustouudistuksen yhteydessä verkkojulkaisumme ovat siirtyneet avointen kirjojen julkaisuun tarkoitettuun Edition.fi (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)-palveluun. Uudistuksen myötä Nuorisotutkimusseuran julkaisut ovat saaneet myös pysyväistunnukset. Edition.fi on Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) ylläpitämä ja jäsenseuroilleen tarjoama verkkopalvelu.

Editionista löydät kaikki verkkojulkaisumme lukuun ottamatta yhteistyöjulkaisujamme Nuorisobarometria ja vapaa-aikatutkimusta, jotka löytyvät valtion nuorisoneuvoston sivuilta (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) sekä Nuorten elinolot -vuosikirjoja, jotka puolestaan löytyvät julkaisuarkisto Julkarista (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.).

Nuorisotutkimusseuran kaikki julkaisut ovat aiempaa selkeämmin esillä julkaisuhaussa, josta löytyvät myös linkit eteenpäin julkaisujen painettuihin tai verkkoversioihin.

Tutkijoidemme julkaisutoimintaan voi puolestaan tutustua Tutkimusjulkaisut-sivulla.

Painetut julkaisut jatkossa yhteistyökumppaneidemme verkkokaupoista

Uusilla verkkosivuillamme ei ole enää omaa verkkokauppaa. Painettuja julkaisujamme voi ostaa yhteistyökumppaneiltamme Tiedekirjalta (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) ja Rosebud Booksilta (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) sekä muista hyvin varustelluista kirjakaupoista. Voit ostaa julkaisujamme jatkossakin esimerkiksi Nuorisotutkimuspäiviltä ja muista tapahtumista, joissa olemme mukana esittelypisteellä.

Nuorisotutkimusseuran jäsenet voivat hyödyntää 25 %:n jäsenalennuksen julkaisuistamme Tiedekirjan verkkokaupasta erillisellä alennuskoodilla.

Nuorisotutkimus-lehti avoimesti saatavilla Journal.fi:ssä

Edition.fi-järjestelmän sisarpalvelu on laajalti käyttöön otettu, tieteellisille lehdille tarkoitettu Journal.fi. Nuorisotutkimus-lehti on ollut luettavissa Journal.fi:ssä (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) vuoden 2022 alusta lähtien. Tämän vuoden alusta lähtien lehti on ollut luettavissa palvelussa heti avoimena verkkolehtenä. Painettu lehti ilmestyy edelleen verkkolehden rinnalla.

Anna palautetta!

Otamme mielellämme vastaan palautetta uusista sivuista ja palveluista ja niiltä vielä mahdollisesti löytyvistä virheistä. Sisältöjen viemistä sivuille jatketaan vielä niiden julkaisemisen jälkeenkin.

Sarianne Karikko

VTM
Viestintäpäällikkö
044 416 5313
sarianne.karikko@nuorisotutkimus.fi

Jaa somessa: